Utisci sa RADionice "Plamen ljubavi" i "Susret sa Sobom"

by Utisci učesnika

2017-11-20Ovo su utisci učesnika dvodnevne RADionice održane 11.11. i 12.11. u Novom Sadu. Evo šta su odgovorili na pitanja šta je radionica probudila u njima kao i šta im je najviše značilo:

*Ova radionica je probudila u meni:

- spoznaju odakle  dolaze neka uverenja,

- emocije koje sam mislila da su iza mene

- želju da više i više osveštavam delove sebe i da prihvatim i one koji mi se možda ne svidjaju

- poverenje da će sve biti onako kako je najbolje za mene.

Najviše mi je značilo što si toliko svojih iskustva podelila sa nama, jer sam se u nekima i sama prepoznala, što prepoznajem iskrenost, ljubav, dobronamernost i želju da pomogneš. Značilo mi je što sam dozvolila sebi da neke od stega spadnu i da pustim emocije i suze da isteku jer je to dovelo do velikog olakšanja i na neki način ispoljavanja ranjivosti od koje sam se ogradjivala.
Želim ti puno puno polaznika i čitavu zajednicu oko onoga što radiš.

*Ova radionica je probudila u meni razna osećanja, različite emocije. Od tuge i plača do sreće i smeha. 
Značilo mi je da čujem dosta poučnih stvari, da bih znala kako da reagujem na situacije koje me čekaju u životu, da ispravim ono gde grešim. Najviše mi je značilo pisanje pisama, neverovatne emocije i osećaj olakšanja.

*Ova radionica je probudila u meni ljubav, radost, uspeh. Svesnost u čemu sam najbolja. Značilo mi je što sam osvestila sebe i odnos sa sobom. Kao i odnos sa ljudima koji me okružuju. Osvestilo mi je na čemu dalje da radim.

*Ova radionica je probudila slobodu da otkrivam sebe i svoje uloge, da ih u budućnosti prepoznam i prihvatim iako one nisu ja. Osvestila sam da treba da radim na samopouzdanju, da se ne plašim da budem najbolje verzija sebe. Probudila je u meni i osećaj da je sve u životu baš onako kako treba da bude. Kao i da su naše mane ustvari naši učitelji koji nam pomažu na tom putu. Značilo mi je otkriće da mogu da biram kome želim da se otvorim bez straha da ću biti povredjena i ostavljena. Odluke koje donosimo su one koje su uvek ispravne za mene. I ne treba da se plašim greške jer su one prirodan deo procesa.
Radionica mi je donela duboka razmišljanja i suočavanja sa nekim osobinama, ideje kako biti bolji prema sebi! Shvatila sam da su i mane i vrline tu sa razlogom, da nas nečemu nauče. Najviše mi je značilo što sam shvatila, kroz pisma, mnogo... Oprostila onome ko me je povredio. Konačno sam ga shvatila!!!

*Ova radionica je probudila u meni svest o zahvalnosti koju imam za svoje roditelje, sebe i ljude oko mene svi su oni doprineli da stignem dovde!!! Hvala Magdalena.

*Ova radionica mi je donela istinski osećaj koliko mi je zaista potrebno da se u nekim momentima okrenem sebi i da na sebi radim. Donela mi je svest o tome koliko sam sama sebi potrebna. Značilo mi je to što sam kroz ovaj proces prestala da osećam krivicu što želim da se bavim, konačno, onim što osećam i šta želim.

*Ova radionica je probudila u meni sve ono što sam imala, lepo, božanstveno, ženstveno, a što je bilo učaureno. Značila mi je tokom procesatvoja dobra energija, pogled blag... Strpljivost, razumevanje...

*Ova radionica je probudila u meni neku novu mene. Koja više i bolje razume sebe. Onu koja je ostavila i dalje će da ostavlja/rešava prošlost, kao i sve ono što mi više ne služi. Onu koja je osvestila koje me osobine
blokiraju da budem u još dubljem skladu sa sobom. Najviše mi je značilo što je toliko bilo divne energije, slobode, iskazivanja. Što sam svim onim divnim dušama poklonila oproštaj, kao i sebi. Što si nas vodila tako suptilno a opet tako direktno. Hvala Bogu u tebi, što se sve ovo spustilo i što na ovako divan način služiš. Mnogo mi je značila svaka meditacija.


Ostavite komentar: